Jag blir galen!!

Torsdag
Idag vart de jobba hela långa dan. Och är så sjukt trött på alla jävla mygg. Är snart helt jävla uppäten av dom. Och ja kan ju så klart inte låta bli att klia. Blir fan helt galen! Har sjukt obt i halsen oxå gör skit ont och svälja :/ känner mig inte kry och så ska man jobba imorn med. Fast är ju bara till fyra. Så de klarar ja. Igår var vi i arboga på vinbäcken och käka räkor. Det var trevligt men hände en del saker. Kom hem senare än de var tänkt :P

Ikväll har ja bara kollar på film och prata med mor min. Dom åker ju imorn till spanien. Hoppas dom får de bra, Snart åker vi till åland oxå. Sjukt kul :) Ska bli kanon. Åka bort och slippa massa strunt!

Nehe nu ska jag väl kolla på en film till så jag blir lite trött. Fan va tomt de är. Önskar att man hade nån, just precis nu!


Jag gav upp för länge sen...

De är att leka med eld när du drar upp de här igen. För du ser i mina ögon att  jag försvann för längesen...


Godnatt

Lite ledig

Tisdag
Ja nu var de ett bra tag sen jag skrev nått här. Har haft fullt uoo med jobb. Har inte haft så mkt att skriva heller. Har varit ledig idag och är ledig imorn me. Sen ska vi åka in me jobbe till arboga och äta räk grejs :P blir nog trevligt. Till helgen hoppas jag att de blir festa lite :) som vanligt. De har inte hänt så otroligt mkt. Men snart bär de va till åland ska bli skit kul :D längtar som fan. Nehe nu ska ja väl snart äta..


Ha de toppen



When it was good!


Synd

Onsdag
Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev. Har inte haft tid. Har jobbat nästan hela tiden och stått i. I Fredags vart de jobba och sen vidare till Frida på lite party. Riktigt kul, de har ja inte haft på länge. Fast frida och ja har ju alltid kul :P Sen sov ja bort hela dan på lördan. Låg bara  i soffan och kolla på tv och sov. Vart rikitgt seg.

Imorn blev de visst jobb igen. Sen hem och packa sen på fredag förmidda åker vi tll göteborg, De ska bli super kul att hälsa på systra min. Blir att vara där över helgen med mamma och jenna. Sen blir de jobba tre veckor i sträck.

Igår visa dom nästan hela dan och michael jackson. Satt som klistrad framför tven. Jag älskar han helt enkelt. Han var ju bara bäst liksom Grät gjorde ja som en liten unge, när ja såg kistan. Sen nät hans dotter skulle prata då kom tårarna igen. De var ju sjukt sorligt, Tycker de är så jävla synd att han har dött. Fast han har de säkert mkt bättre nu. Slippa allt. Fast kan inte ens fatta att han är död. Såååå jävla synd är de! Världens bästa artist enligt mig! Love you M.J

Nu sitter jag här och lyssnar igenom hans skiva. Bara njuter =)


Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kicking Dirt In My Eye


Ha de toppen

Godnatt



Ha de toppen

RSS 2.0