Värme

Idag har jag bara suttit ute i solen. Skönt som tusan. Blir att jobba denna vecka ändå. Malin mår inge vidare. I lördags var de ju personalfest. Sjukt kul vare. Lekte massa lekar och hade oss. Jobbade på söndan de kanske inte var de roligaste. Men de gick. Mådde skit men klara dagen fint =) Har inte så mkt att säga just nu. 

Fan va chockad ja vart när jag fick reda på att Michael Jackson har dött. Vart fan ledsen, han var ju trots allt min idol. Älskade hans låtar. Grymt bra artist :/

R.I.P King of pop!



Saknar dig sen du försvann, saknar dig och känner mig halv nu. 

Ingenting är som de var, ärligt vad har jag kvar nu?






Tänker för mycket på dig...


Krasslig

Det var ett tag sen jag skrev. Har inte fått tid till de. Igår börja jag jobba på mina veckor. Jobbar till på söndag. Sen blir de att vara ledig till vecka 29, då börjar jag igen. Har inte hänt så speciellt mkt. I Fredags var de midsommar. Det var helt okej. Fast tråkigt väder som vanligt. Sen har ja bara solat och umgåtts me Frida. I helgen blir de personal fest. Blir säker kul. Fast ska ju jobba på söndag så de blir nog rätt lugnt haha ;) eller inte. Vecka 28 ska ja följa me till Göteborg och hälsa på systra min. Fast har inte talat me henne. Kanske ska göra de. Känner mig krasslig också. Har skit ont i halsen och börjar bli hes om massa sånt. Vill inte bli sjuk. Har skit ont i kroppen oxå. Vet inte va de kommer ifrån. Kanske för att ja spela lite fotboll haha. LIte väl otränad kanske :P

Nu sitter jag och kika lite på tv. Fast de är bara skit. Så vet inte va ja ska hitta på. Får väl lyssna på musik och sen sova. Börjar bli trött. Gick ju faktsikt upp klockan åtta imorse :) Nehe blir att diska nu, så ja har de gjort...


Ha de toppen


Det är över nu! Men ja kommer ihåg alla dagar me dig!


I don´t wanna talk...

Onsdag
Idag var de jobb som stog på schemat. Har inte gjort så mkt annat idag. Bara slappat i soffan. Kollade på lite kläder och skor. Vill så himla gärna ha den där klänningen men den kostar ju fan 600 spänn. Och skorna kostar 400, fast dom kommer ja nog köpa nästa gång ja åker in till örebro. Sen var ja lite onyttig oxå. Åt lite chips de var ju ett tag sen. Men men blir inge mer denna månad. Ska snart krypa ner i sängen. Måste ju sova ska faktiskt upp och jobba imorn me :) Längtar till på fredag då blir de Party ;) Kul att träffa lite roliga människor.

Jag orkar inte mer försöka. Jag tar de bara som de kommer. Orkar inte kämpa mer. Är bara så sjukt trött på att bara få skit. Varför kan de aldrig bli som ja har tänkt??

Nehe nu ska ja nog blåsa håret och sen krya ner i sängen.


Jag är trött på ord, orkar inte mera


Godnatt

Ont

Tisdag
Idag åkte jag och Frida till marieberg. Köpte inte så mkt, lite smink och alkohol. Tror de räcker haha. Sen har jag inte gjort så mkt. Kollat på tv och så. Börjar få ont igen, hatar att ha så här. Måste de ploppa upp hela tiden. Skit samma. Imorn blir de jobb. Börjar klockan tio och stänger. Det blir en lång dag. Blir att jobba på Fredag med. Så kan inte följa med till rockhammar. De är lite tråkigt. På kvällen blir de väl att dricka och äta gott med Frida. Sen blir de väl parken. På lördag ska man visst in till örebro på 60 års kalas. Min farbror fyller. Är inte ett dugg taggad. Men känns som man måste följa med. Fan att emelie och marcus ska åka direkt dit så ja måste åka me dom där :P haha. Kollade på Dirty dancing igår igen. Kan inte sluta, den är så sjukt bra. Den känslan ja får av den filmen kan ja inte beskriva. Jag blir så jävla glad =)

Nehe nu ska man väl sova så man orkar upp. De blir en lång dag imorn.


Godnatt på er!




Jag njöt av varenda sekund, har aldrig känt så här förut. Det lovar jag, och de är tack vare dig! =)


Klant arsle

Måndag
Idag vart de att jobba från 9 till 7. Vart en lång dag. Jag jobbade ju egentligen inte. Skulle bara vara me Johanna i frukten så jag vet vad ja ska göra i sommar. Men det var så stressigt idag så blev att vara kvar hela dan. Fast inte gjorde de mig nåt. Tiden bara rann iväg. Sen kom en viss person in. Att man kan bli så glad. Vart sjukt glad, haha ja är knäpp!

I Fredags vart de jobba till halv åtta och sen vidare hem. Sen kom frida hit och vi drack "lite" och hade värsta deeptalk. De är skönt att prata me dig. Vet kan säga allt och vi känner likadant. Man vart nästan lite ledsen där. Men vi ryckte upp oss me lite mer baja päron ;) Sen kom Rydan och Philip förbi. Haha Philip var lite full han :) På lördan vart de att grilla och i guldsmedshyttan. Vi sjön lite singstar och drack. Ja mitt klant arsle tappa min telefon på mitt glas så de  gick sönder, vart lite grogg på mobilen så den cpa sig lite och är lite konstig nu :/ Sen for vi vidare in till linde på folkan men de sög hårt. På söndan vart de att gluta på Desperate Housewives. Vart några avsnitt sen åkte vi hem till vackra Fellingsbro haha. Vart sen mcdonalds. Haha fy va hemskt de var. Kände sig lite instängt.

Nu sitter jag här och kollar på tv. Tänkte att man kanske skulle göra nåt men orkar inte. Ska fortsätta tänka på han haha.



Ha de toppen


Hur ska jag gå hem när allt är så här? Jag vet du kommer och se på mig så där...
Du sa du behöve tid, du hade tid!




Dåligt

Torsdag
Usch jag mår inge bra alls. Känns som jag håller på att bli sjuk. De vill ja fan inte bli. Idag har ja inte gjort ett skit. Tog in posten till mormor och laga mat. Vart wok :) Och snart börjar jag jobba. Blir att stänga idag. Jobbar imorn me. Börjar kl nio och slutar sju eller åtta, så de blir en hel dag.


Nehe ska väl gå och sminka mig nu...




The Greatest!




Mums

De gick fint att jobba. Ska visst blir personalfest. Och så ska dom göra nåt mot sebbe och mig. Blir lite nervös. Vet ju hur en del är där haha. Mums säger ja bara. Vilken heting. Frida du är så roligt du. Plingar på mig (Snällt gjort) vart ju glad!
Nehe snart blir de att mysa sig ner i sängen och kolla på Dirty dancing, som ja har sett typ 100 gånger. Älskar den. Blir så glad och kär när ja kollar på den. Best movie ever!

Hade tänkt att ja skulle kolla på fotboll men kom på att ja inte har 6an. Vart att käka morrötter och kolla på nåt skit på femman. Sen kika ja på greys. Fan vill inte att dom ska dö. Blir inge roligt då. Hoppas inte iallafall. Nä nu blir de att glida till sängen min..


Godnatt!


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd och fastna här! =(




Stan

Onsdag
Igår tvätta jag nästan hela dan. Skönt me rena kläder. Sen gick ja en sväng till hemköp och gjorde lite ärende. Gick hem lagade lite mat vart ris med kyckling och bea sås. Gott vare. Mamma ringde så de vart att kila dit sen sväng och tala lite. Sen ringde Frida så jag åkte dit. For hem sen och la mig i sängen och myste till en film. Vart så som i himmelen. Den hade ja inte sett så. Den var lite knepig men så klart så tjöt man lite.

Idag vaka jag åtta och var så jävla trött. Tänke gå upp då men orka inte så vart att sova vidare till nio. Gick upp och duscha och invänta frida. Vi drog en sväng till stan och handla en väska, smink, glas och lite alkohol :) så nu blir de att ta de lugnt ett tag och sen kila ner och jobba.  Frida skulle visst oxå jobba så de är skönt. Fast stänger inte idag. Sen är de ju fotboll på tv men vet inte om ja hinner se så mkt. De visar sig.


Ha de toppen



Finns de någon annan som kan göra dig svag?




Fin besök

Måndag
Idag har jag inte gjort så himla mkt. Diskat och var en sväng på hemköp. Hämta schemat ja ska jobba i sommar. Sen kom pappa och dom hit på fika. Himla trevligt :P haha. Dom åkte väl hem vid halv tio och sen har ja bara glot på tv och så. Imorn trodde ja att jag skulle jobba men de skulle jag visst inte. Blir att tvätta hela förmiddan. Inte så himla kul kanske men de är ett måste när man inte har några kläder :) nehe nu ska jag väl sova så ja kommer upp imorn.

Fan att ja missa dig idag ;)






Ny slingat



Ha de toppen



Om du bara ville hålla om mig
!




Då var de över

Söndag
Helgen har varit helt okej. I fredags jobba jag till klockan halv åtta sen vart de att åka hem och invänta frida. Sen vart de kolla på film. Följde med och skjusa hem henns fader oxå. I lördags slinga Jenna och Emma håret på mig. Vart ljusare än jag hade tänkt. Men men de får väl duga. Sen åkte jag, johanna och Malin in till örebro. Vart förfesta lite hos johan.  Kunde ha stannat där hela kvällen. De är fan alltid roligare på förfesterna. Men de vart frimis. Träffa en trevlig prick på vägen hehe. Var rätt mkt folk på frimis. Fast fan va folk är dryga ibland. Vart lite full där oxå. Jag och malin drog rätt tidigt och käka kebab. Var en helt okej kväll fast hade nog varit bättre me lite mindre alkohol hahaha.

Nu ligger jag i soffan och bara slappar. Väntar på att frida ska komma hem så vi kan käka mcdonalds ;) gött ska de bli! Sen blir de väl bara att ta de lugnt. Har skit ont i nacken och benen. Vet inte va jag har gjort :S



Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you..



Torsdag

Idag har ja jobbat och sen bara tagit de lugnt. Hyrde till och me en film. Kände att de bara va skit på tv, De vart bröllopsduellen. Helt okej. Fast fan va ja böla. Inte för att den var speciellt sorlig men den var jobbig.  Nu ligger jag i sängen och hade tänk sova. Frida åkte nyss härifrån. Hon skulle hämta folk i köping. Blir att jobba imorn me. Fast börjar klockan två så de är rätt skönt me sovmorgon. Trodde jag skulle tvätta men de ska ja visst inte. De var visst på tisdag. Då kan ja ju sova istället.

Du kom in idag (De jag inte ville skulle hända).Trodde de skulle vara jobbigare men de var hur lugnt som helst.  De är ju ändå du :) Var faktiskt roligt att träffa dig och prata lite me dig. Det var ett tag sen. Såå nu känns de helt okej =)

Fast som sagt vill ja att allt ska vara som förr. Känns som jag aldrig kommer ge upp om dig. Du kommer alltid finns där. Tänk hur bra allt kunde ha blivit. Om de inte hade gått så här. Vill göra om allt. Börja om från början men tyvärr går de ju inte.. Men men nån gång i livet kanske ;)

Nehe dax att sova.. de är ju trots allt en dag imorn. Kanske blir att slinga håret. Vill inte ha utväxt. Men men får se hur de blir me de.. Godnatt :)

Ha de toppen



Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?



Hmm

Onsdag
Idag var de jobb på schemat. Började klockan tio och sluta halv åtta, kanske. De gick fint. Hade bara extremt ont i huvet där ett tag. När ja kom hem ringde Johanna på, ja blir alltid lika rädd haha. Sen har ja bara mysit här i soffan. Synda gjorde ja oxå. Åt lite chips men inte va de mkt. Var faktiskt inte så sugen. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och kikar på tv. Är inte så mkt att se. Men finns inte så mkt annat att göra.

Blir att jobba imorn me. Och sen tror ja de blir tvätta fredag förmidda och sen vidare till jobbe. På lördag blir de supa. Härligt :) ska bli sååå skönt. Nehe nu ska ja väl fortsätta me att inte göra nåt...
 

Live the dream enjoy the ride!


Fin låt! Yohanna - Is it true


Ha de toppen


hmm...


Trist

Tisdag
Idag är de skit väder. Fast de visste jag att de skulle bli. Diskade nyss, inte de roligaste men var tvungen. Skulle behöva städa men jag orkar inte. Har ingen ork i kroppen idag. Ska jobba sen känner inte för det. Måste väl börja laga mat snart så jag hinner duscha och sånt innan jag börjar. Usch vilken deppig dag. Önskar jag hade nån att deppa med.

Drömmer bara massa jobbiga drömmar nu. De gör de inte bättre liksom. Men hoppas de blir som jag och Johanna har tänkt de i helgen. Är sjukt sugen på att gå ut på frimis. Fast de skiter väl sig som vanligt. Vill åka in till örebro nån dag, men som sagt jobbar jag hela veckan. Så de blir väl inte av. Skulle behöva köpa lite kläder och saker. Nehe nu ska ja väl ta tag i maten..


När vänder det? =(


Måndag

Varmt och skönt idag me. Men tyvärr har ja jobbat hela dan. Hade gärna stannat hemma och sola. Nu har ja nyss ätit, var jävligt hungrig där ett tag. Helgen var helt okej. Det var trevligt i lördags. Var oxå ut på folkan en sväng. De var inte lika kul. Mådde så jävla illa. I söndags var de ju morsdag. Så då åkte ja hem och laga mat och umgicks me mamma. Sen åkte ja hem till frida en sväng. Var lite irriterad där på dan oxå. Men finns inte så mkt att göra åt de. Orkar inte tänka på det längre så har bestämt att fullständigt skita i han. Du finns inte längre.

Nu sitter jag och njuter av solen och lyssna på musik. Imorn är ja ledig på dan så de blir väl städa och diska sen börjar ja jobba fem. Sen blir de jobba ons, tors och fredag hela dagar. Skönt me lite arbete =)


Ha de toppen

Puss & Kram

RSS 2.0