Värme

Fredag
Fy va skönt de är me värme. Det är så himla härligt. Jobba till halv nio och idag me. Fick jobba lite längre idag, de är bara bra för mig. Sen åkte ja hem och invänta Johanna. Hon kom förbi en sväng och  vi var upp till hennes far en sväng. Nu sitter jag här och tänker snart lägga mig och sova. Ska upp tidigt och sola hade ja tänkt. Sen bär de av till Guldsmedshyttan för sexparty. De kommer nog bli roligt. Blir utgång på folkan, är de väl tänkt. Det blir en bra dag och kväll =)

Alltså en del fattar inte. När man inte vill nåt. Dom ger visst aldrig upp. De är fan skrattretande haha. Snyggingen kom in idag. Ögongodis säger ja ;) vore inga fel. Har inte hänt så mkt mer idag. Har varit en lugn kväll. Vi var sugna på att dricka där ett tag men tröttheten tog över. Fast nu är jag pigg igen. Är fan aldrig trött om kvällarna.  Nehe nu finns de inge mer att säga än godnatt..


Ha de toppen



Sommaren e så jävla skön


Helg

Idag vart de sola vart inte att göra så mkt mer. Snart ska jag bege mig till jobbe. Ikväll vet ja inte riktigt va de blir. Bara ta de lugnt. På lördag blir de att gå på sexparty. Blir säkert hur kul som helst. Sen är de ju morsdag på söndag. Blir att gratta mamma lite. Har inte så mkt att säga idag. Är trött på de mesta nu..

nä nu ska jag gå och sminka mig och sen åka och jobba.


Ha de toppen


You can´t break a broken heart!


Tomt

Nu hamna ja här igen :P kände att jag behöve skriva av mig lite. Satt nyss och tänkte på alla söta sms ja saknar. Fick alltid jätte söta sms. Dom förgyllde mina dagar. Men nu är dom borta. De känns alldelsa tomt. Saknar att han nån som ligger och håller om en, nån som gör en glad. Saknar helt enkelt de känslan att vara kär. För de är den bästa känslan man kan ha!... men men Johanna och jag ska gå på pojkjakt ;) nån ska hänga på?

Det gick fint att jobba. Men du kommer ju aldrig in. Stängde fast ja inte skulle, men de gjorde inte ett skit. Tjäna ju lite mer stålar. Sen cykla ja hem och satta mig och kolla på greys. Tänkte snart hoppa ner i sängen. Men den ser så otroligt tom ut. Vill ha en karl som ligger och väntar hehe. Nää nu ska ja sluta :) imorn blir de jobba kväll (igen) sen blir de bara chilla lite. Fan de går fint me mitt nyttiga liv. Idag tog ja ett päron istället för en massa skit. Och inte köpte ja hem nå onyttig heller. De börjar bra i allfall. Får se hur de går me de framöver. Men är fan lite stolt över mig :)

Nä nu tilltalar sängen.. Godnatt!

Ha de toppen

Pink - Please don´t leave me




Go Crazy!

Blåser

Onsdag
Idag har jag diskat upp alla disk. De tog ett tag, fanns en del disk. Sen gick jag och Johanna en sväng till affären. När jag kom hem blev de att baka en pizza. Vart helt okej, Fast mammas är mkt goare. Sen hoppa jag in i duschen. Snart bli de att sminka sig och kila ner till jobbe. Blir att jobba nån timma. Känns ganska onödigt att jobba så kort, men de blir ju lite pengar i allafall. Sen ikväll blir de kolla på tv och bara ta det lugnt. 

Fan va de blåser ute. Man blåser ju bort. Vill ha lite värme och sol så man kan sola lite.


Ha de toppen

Puss & Kram

Nytt liv

Idag vakna ja av att telefonen ringer. De var nåt jävla konstig nummer. Var så extremt trött. Palla mig kanske upp vid elva och gick ut i köket och fick se min fina disk hög. Tänkte att ja skulle ta tag i den men orkade fan inte. Kännde mig helt slut. Lagade istället mat och kilade vidar till jobbet. De strula som fan på jobbet. Inget gick bra kändes de som. Sen kom de in massa dryga folk, Usch hatar de. Man vill bara försvinna bort. Men de går ju inte. Var hemma vid nio ungefär. Skulle ha diskat då men var helt slut i kroppen så får diska imorn istället. Sen har jag bara setat här och kikat på tv och diggat musik, så klart.

Usch känner mig så nere. Vill bara förvinna bort ett tag. Åka iväg och bara glömma massa skit. Inget går som de ska för mig. Allt bara skiter sig. Vill vara lycklig. Är glad att ja har mina vänner. Dom är de bästa som finns. Ni finns alltid vid min sida när allt skiter sig. Och ni får mig må så mycket bättre i denna dystra värld. Nä usch va bitter ja låter. Får fan rycka upp mig. Ta tag i de hela helt enkelt, Men de är ju så jävla svårt!

Jag tänker på dig varje.  Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt, men de är sjukt svårt. Går inte en dag utan att du ploppar upp i mina tankar. Vill bara att du ska försvinna så jag kan vara glad. Orkar inte mer. Vill vara glad och lycklig.

Ett nytt liv börjar nu. Ska försöka vara lycklig och nyttig. Dags att röra på fläsket och vara glad =) inte tänka på en massa skit. Forgive and Forget..

Ha de toppen

Puss & Kram


Sol

Måndag
De var ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp hela helgen. Idag har ja tvätta på förmiddan och sen vart de fixa me bloggen och sen sätta sig i solen. Johanna kom förbi och umgicks lite, Satt hela dan på balkongen min. Vart lite röd. Sen har vi kollat på tv och inte gjort så mycket. Bara haft en slapp dag. Imorn blir de jobba. Ska jobba hela veckan. Sen på söndag är de morsdag. Måste fixa de där skiten.

I Fredags blev de dricka lite. Vi var först hemma här sen drog vi vidare till frövi. De var helt okej, fast de vara en del dryga folk. Finns tydligen en film på mig när ja dansar. Var bakis på lördan men de blev dricka då med. Åkte till linde vid sju. Sen vart de fix hemma hos fredrik. Vid elva åkte vi ner till folkan. Där var de inte så mkt folk men de dög. Träffa Joanna och Sanna himla trevligt, var lite oväntat <3 sen vart de käka mat på papas och sen kila hem till Göran där jag och Frida övernatta. Fy va trötta vi var på söndan. Blev så klart pizza på senare på eftermiddan. Gött vare :)

Nu sitter jag och käkar popcorn. Vart så himla sugen på de. Mumsigt äre :)

What can i say?


Helg

Onsdag
Idag har jag jobbat sen tolv. Har varit fullt me folk, tiden bara rann iväg. Är helt slut i kroppen. Johanna kom förbi en sväng och vi snacka lite goja. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Asså folk i fellingsbro dom är inte rikitga. Tydligen har jag och frida slagits. Herregud säger jag, Va tror folk i egentligen. Varför skulle vi slås för? haha kan bara skratta. Tydligen håller ja på med en också. Jaa troligt, tro va ni vill. Jag vet ju i allafall vad som är sant!

Imorn blir de att gå hem till mamma vid tio. Ska vara hundvakt torsdag och fredag. Så ska kolla vad dom ska ha och äta och en massa sånt. Ska hälsa på kissen min också. Fan känner mig som en jävla tönt. Men saknar han så sjukt mkt. Har ju alltid mysigt me min bamse varje dag <3

På fredag blir de at tvättta och åka en sväng till arboga. Ska shoppa lite alkohol. Sen kanske de blir en sväng in på lidl och se om dom kan ha nåt mumsigt. Sen blir de säkert att sitta och dricka lite på balkongen om de är fint väder. Sen på lördag blir att dricka lite mer och sen be ge sig till örebro. Hoppas de i allafall. Behöva träffa lite roliga människor ;) men men nu ska ja väl fortsätta lyssna på musik och drömma mig bort :D





Ha de toppen

Puss & Kram

Ny favo låt
Pink - I don´t believe you

Usch

Måndag
Usch denna har dag har varit så jävla tråkig. Somna kanske fyra inatt. Det gick bara inte att sova. Hade för mycket som gick runt i tankarna. Vakna kanske vid tolv idag och mådde skit. När ja väl kom upp så såg ja att de regna. Usch hatar regn. Tänkte ja skulle ha varit lite nyttig idag och ta mig en promenad men de vart inge me de. Ställde mig och diska sen vart de städa. De behöves verkligen nu känns de mycket fräschare. Skulle behöva tvätta också, ska väl gå i väg och kolla om de finns nån tid till de. Sen har ja inte hunnit göra så mycket mer. Lagade lite mat och fixa lite med mobilen. Dagen blir sä jävla tråkig när de regnar. Vill ha sol och värme. Hoppas de blir bättre väder. Hade tänkt hämta min bikini och shorts men har inte orkat. Skulle behöva testa om de passar, men de gör de väl så klart inte.

Ikväll blir de väl inte göra ett skit. Orkar inte ett piss. Hatar måndagar. Längtar liksom redan till helgen och de är bara måndag :S Usch den här veckan kommer suga rätt hårt. Jobbar tisdag och onsdag kväll. Sen blir de att vara hundvakt på torsdag och fredag (tror ja att de var). Vad de blir i helgen vet jag inte. Vill hitta på nåt roligt.

men men nu ska jag väl pyssla lite..

Ha de toppen

Puss & Kram

Man lär sig av sina misstag!


Seg

Söndag
Idag har jag inte gjort ett skit. Orkar inte är så seg. Frida kom förbi en sväng. Gumman min <3. Igår var jag till stan me mamma och jenna köpte mig en mobil :) sen var jag hemma  hos mamma en sväng sen drog jag och johanna till frövi. Det vart inte rikitgt som jag hade tänkt mig. Var inte alls kul. Har inte så mycket att berätta. Tänker mest bara fan också :P

Sitter och kollar på gossip girl nu. Han är sjukt snygg den där Nate. Så de blir väl att slappa i soffan och kika på tv och så klart lite dipp och chips. Så klart en kall cola också är ett måste dagen efter. Men men nu ska ja forsätta glo


Love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh whoa whoa
Good for you bad for me
When I can hardly see
From the tears that flow oh whoa

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before i lose it get comp- oh oh oh 'sure



Ha de toppen

Puss & kram

Så jävla bra!

Kom nyss hem har varit en sväng hos mamma och jenna. Vi kika lite på tv. Myste lite me bamse så klart. Min lilla bebis. Den här veckan har bara rusat iväg. De är snart redan lördag. Tiden går så sjukt fort. Snart är de sommar också. Skapligt skönt med lite värme. Fast blir ju jobba men de ska fan bli skönt att ha nåt att göra om dagarna. Inte bara sitta och glo.

Jaha imorn blir åka till marieberg med mamma och jenna. Ska köpa min efterlängtade telefon. Kan inte sluta lyssna på breathe slow. Den är så jävla bra. Jag är verkligen en musik människa. Musik är fan nästan de bästa som finns. Synd att man inte kan sjunga då :P hehe. Nähe klockan börjar bli mycket. Ska ju upp tidigt imorn. Så ska väl krypa ner i sängen min. Drömma lite härlig drömmar kanske ;)

Ha de toppen

Puss & Godnatt


Äntligen

Fredag
Idag blir det att diska och plocka lite. Ska börja jobba klockan fem så hinnner inte göra så värst mycket. Fan de blev allt fint väder ändå idag. Trodde de skulle vara dåligt. Härligt =) ikväll vet ja inte rikitgt vad jag ska hitta på. Åker nog hem till mamma efter jag har jobbat. Saknar min lilla bamse. Igår var de jag fredde och frida som stängde. De gick väl rätt bra. Tills vi skulle räkna. Vi var rätt flummiga så vart lite fel. Tog ett bra tag innan vi såg vad felet var. Fick oss ett gott skratt i allafall.

På lördag bär de av till Örebro me mamma och jenna. Ska nog köpa mig en mobil. Det behövs verkligen. Sen blir de vara med johanna på kvällen. Hon jobbar till halv tio. Synd att de är så sent. Annars kunde vi gjort nåt rikitgt roligt. Fast vi kanske hittar på nåt roligt i allafall =)

Usch va trött jag är. Ville inte gå upp, men man kan ju inte sova bort hela dan. Fast de vore ju skönt. Är lite sliten. Hållt på att fixa me bloggen också. Men de blir aldrig som jag vill ha de. De vill sig inte. Får fortsätta trixa lite. Tills den blir som jag vill ha den =) nä nu ska jag diska lite

And I made up my mind!

Ha de toppen


Puss & Kram


Som jag hade dig förut..

Onsdag
Idag bar de av till örebro vid åtta. För att gå på en postkurs. Höll på hela jävla dan, Var hemma vid fem och då var de bara att fortsätta jobba. Så de vart en hel dag, blir samma imorn. Börjar klockan tio och slutar halv nio. Inte alls för skönt men blir skapligt glad när lönen kommer sen. Efter jobbet vart de att äta paj me Frida, mums vare =) Inte konstigt att vi äter nåt hihi. Jobbar kväll på fredag också, har tänkt att kila hem till mamma och jenna en vända. Men har inte blivit av än har ju jobbat varje dag. Så blir väl på fredag efter jobbet, om nu jenna är hemma. De vet man aldrig :).

Nu ligger jag i min sängen och lyssnar på Lars Winnerbäck. Han gör så sjukt bra låtar. Man kanske ska ta och sova men vill inte blunda och vakna upp till en ny jävla dag. Med ont i magen. Har en stor klump men vet inte varför. Känns helt knas men men de är väl dax nu. Måste ju upp imorn me :S

Ha de toppen

Puss & kram
 

Melissa Horn, Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Breathe Slow

Tisdag
Idag var jag sjukt trött när ja vakna. Började jobba klockan två idag. Dagen har varit stressig. Kändes som tiden bara flydde iväg. Sen har ja inte hunnit med så mycket. Prata me frida i telefon nästan hela kvällen. Prata lite med mamma också. Var bara tvungen att berätta. Sen har ja mest suttit och lyssnat på musik. Har hittat en ny favorit låt. Som jag kommer tjata ut. Alesha Dixon - Breathe slow. Så jävla bra =)

Fan va tiden går fort. Kan inte fatta att det var mer än ett år sen, Sjukt fort går de. Satt senast igår och tänkte på allt. Jag är inte samma person som jag var då. Har förändras så mycket.

Och är skapligt trött på att allt skit händer samtidigt. Du betyder så otroligt mycket för mig. Tror inte du fattar. Vet inte ens själv om jag fattar. Allt gick så snabbt och nu är de borta. Ärligt talat är de väl bra. Men ibland känns de bara skit! rent ut sagt skit. Vet inte ens var ja har dig! Jag visste att ja inte kunde lita på dig..  Men varför gör ja alltid om samma misstag?

Did I make it that easy to walk right in and out of my life??

Fan ibland vill man bara ge upp!


Imorrn blir det att åka till örebro på postkurs. Skönt att äntligen lära sig ordentligt. Sen blir de att jobba kväll. Kommer jobba hela veckan. Skönt när pengarna rullar in =) Får lön på fredag också. Efterlängtat. Då blir den en ny mobil!

jag och Jenna


Jag hoppas allt blir bra. Tycker så otroligt synd om dig. Hatar att veta att du är så jävla ledsen! Men du vet att de blir bättre. Du är värd en så mycket bättre. Älskar dig Systra me<3

Ha de toppen

Puss & kram

Måndag

Ja nu sitter jag här med johanna :) har nyss slutat jobba. Det gick fint.  Fan va ont i läppen jag har. Fast får skylla mig själv. Snart blir de att köpa en ny mobil. Den jag har vill inte längre vara me. Fan va sugen jag är på att åka på kryssning.  Vill också åka utomlands. Känner att jag behöver komma bort här ifrån men de blir väl inte på ett tag. Blir ju att jobba hela sommarn. Visar sig när man har tid.  Usch hatar måndagar. Blir jämt så jävla bitter. Nä nu ska jag och johanna kika på tv.

Ha de toppen!

Puss & kram



Gamla goda tider!

Ont

Söndag

Nu är denna helg slut. Det har varit en händelsrik helg. Känner mig helt slut. Blir att jobba i veckan oxå. Skönt att få in lite mer stålar. Det behövs. Igår var ja ute på folkan det var trevligt, faktiskt. Kommer inte ihåg speciellt mycket. Fast kul vare.

Idag har jag bara tagit de lugnt. Sov nästan bort hela dan var helt slut. Har sjukt ont i kroppen men men jag mår som jag förtjänar. Nä nu blir att kika tv resten av kvällen och käka popcorn.


Ha de toppen

Puss & kram



Jag har så mycket att säga dig .


Tidsfördriv

Jaha då har man hamnar här jag med. Har tänkt länge på att skaffa mig en liten blogg. Så nu är de gjort. Fast kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva. Står helt still i skallen.

Denna ruskiga dag börja med att jag gick upp och tvätta klockan sju. Inte allt för skönt men va gör man inte för rena kläder. Sen for ja vidare hem till mor min. Trodde vi skulle åka in till örebro en vända men icke. Vart lite sur där men vart på glatt humör lika snabbt ändå. Ska ju trots allt in till örebro med frida imorgon. Då blir de handla utemöbler till min balkong. Tycket att de kanske skulle vara trevligt att kunna sitta där ute i sommar. Blir också en sväng in på systemet och handla på sig lite gött till helgen :) men men nu kanske man ska tänka på refrängen...

Åhlen han är så roligt han" Det är bara ett tidsfördriv"  hehe

Puss & Godnatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0